Infraestructura de Dades Espacials de Mallorca

Inscripció a les JIIDE 2021

27-Octubre-2021

Les Jornades d'Infraestructures de Dades Espacials (JIIDE) són el resultat de la col·laboració de la Direção-Geral do Território de Portugal, l'Institut Geogràfic Nacional d'Espanya, a través del Centre Nacional d'Informació Geogràfica i el Govern d'Andorra. La XII edició d'aquesta conferència tindrà com a tema de fons les qüestions relacionades amb la reutilització i els ecosistemes digitals. El lema triat en aquesta ocasió per a les XII Jornades és: « Ecosistemes digitals i interoperabilitat » on enguany el Consell de Mallorca hi serà present amb una presentació dins el grup Implementació local.

Les JIIDE són un esdeveniment compost per comunicacions sobre projectes i activitats basades en informació geogràfica, tallers tècnics que tenen com a objectiu compartir coneixements sobre un tema concret i taules redones que pretenen promoure el debat sobre un tema concret.

Les JIIDE es van dissenyar per a tots els professionals de l'administració pública, el sector privat i la universitat que s'ocupen de la informació geogràfica i representen un espai privilegiat per a la reflexió sobre la temàtica de la informació geogràfica, és a dir, per a tots aquells que usen o tenen la intenció d'usar les infraestructures de dades espacials en l'exercici de les seues activitats. Al llarg de la setmana del 15 al 19 de novembre, es duran a terme sessions tècniques, tallers i taules redones per a posar en comú i donar a conèixer l'harmonització, normalització i publicació de la informació geogràfica a través de les IDE.

La participació en les JIIDE és gratuïta, però és necessari registrar-se prèviament en cadascuna de les sessions, taules redones o tallers.