Infraestructura de Dades Espacials de Mallorca

Nou visor d'informació urbanística

13-Juliol-2020

Posam a disposició dels ciutadans i professionals un visor per a la consulta de la normativa urbanística vigent del municipi d'Andratx. Permet, entre d'altres funcionalitats, la recerca d'adreces o referències cadastrals, la consulta del text normatiu, ortofotos, la impressió de mapes, així com la generació d'informes urbanístics de la parcel·la sol·licitada.

El visor està desenvolupat amb tecnologia basada amb els Sistemes d'Informació Geogràfica (SIG), la qual permet l'accés del ciutadà a una eina senzilla i eficient per a la consulta del planejament urbanístic.

Aquest visor està desenvolupat per TIC Mallorca amb l'aplicació SITMUN, eina creada per administracions públiques de tot l'estat que té com a objectiu posar a l'abast dels ajuntaments eines i funcionalitats SIG, amb la intenció de facilitar-los el coneixement, anàlisi i gestió del territori. La implantació d’aquesta eina és el resultat d’una col·laboració entre la secció de Cartografia de TIC Mallorca, la Unitat de Cartografia i tècnics d’altres Unitats de l’Ajuntament d’Andratx.